Da dragilor, a venit vara si-mi vine din ce in ce mai greu sa gatesc din pricina caldurii infernale. Iar pentru asta slow cooker-ul Crock-Pot este cel mai bun aliat. O mancare super gustoasa, cu minimum de efort.
Pentru cartofi:
Pentru Dorada:
Spala bine cartofii noi;
Pune-i intr-un bol si stropeste-i cu uleiul de masline;
Adauga boia dulce, sare si piper;
Amesteca-i bine;
Pune-i la baza slow cooker-ului Crock-Pot 5,7 L Digital;
Adauga apa langa;
Potriveste slow cooker-ul Crock-Pot 5,7 L Digital pe functia de gatit “high” si timpul de 3 ore;
Intre timp curata dorada de solzi, eviscecreaz-o si scoate-i branhiile;
Taie rosiile in 4 ;
Ia o bucata de hartie de copt de 30 cm/30 cm;
Pune dorada pe ea;
Stropeste-o cu ulei de masline si adauga salvie si patrunjel tocate marunt in prealabil;
Pune si rosiile deasupra si stropeste cu putin fresh de lamaie;
Potriveste de sare si piper si inchide foaia intr-un pachet;
Adauga pachetul in slow cooker Crock-Pot dupa o ora si jumatate, intrucat pestele se face mult mai repede;
Scoate-l si serveste-l impreuna cu cartofii;