Drob

de luminita20_2006 in Porc, 2 Mai 2009 | 28544 vizualizari

 

Deoarece nu sunt adepta carnii de miel ,de Paste am facut drob cu carne de porc si pasare.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.  carne porc tocata
  • 300gr. pipote
  • 300gr. ficatei pasare
  • 8 oua
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 legtaturi marar
  • 2 legaturi ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Ficateii si pipotele se pun la fiert 15 min in apa cu sare. Apoi se dau prin masina de tocat. Separat am fiert 4 oua. Amestecam carnea, pipotele si ficateii, adaugam marar, patrunjel, ceapa, toate tocate marunt. Potrivim de sare si piper apoi adaugam si 4 oua amestecam bine. Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt (asta ca sa imi usurez munca atunci cand o sa il scot din tava) se pune un sfert din cantitatea de compozitie si adaugam ouale fierte unul langa altul pe lungimea tavii apoi punem cealalta cantitate de compozitie.

 Dam tava la cuptor pentru 1 ora la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]