Drob de ied

de Veronica22 in Oaie, 1 Apr 2018 | 8011 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • Organele de ied
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingura Maggi Secretul Gustului Intersavor de Legume
  • 1/2 lingurita piper
  • 5 oua crude
  • 3 oua fierte
  • prapurul de la ied
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied:

Organele de ied se fierb in apa cu sare dupa gust. Cand sunt fierte, se scot din zeama si se lasa sa se raceasca. Eu am tocat foarte marunt toate organele.

Ceapa,usturoiul si restul verdeturilor se toaca marunt si se adauga peste organele taiate. Condimentam si adaugam ouale crude pe care le amestecam bine.
Asezam intr-o  tava pentru chec prapurul, jumatate din compozitie, ouale fierte si apoi restul de compozitie. Acoperim cu prapurul lasat peste margini.

Inlaturam surplusul daca este cazul si dam la cuptor 20-30 min la foc rapid pana se rumeneste deasupra.
Cand a fost copt, l-am lasat sa se racesca si apoi l-am rasturnat din tava si, daca vrem, putem inlatura pojghita de prapur sau o putem lasa.

TIPS-URI

1


Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel