Drob de pui

de Moni_alex in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2015 | 12932 vizualizari

 

Un drob pufos si foarte gustos 

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui mai mare sau doua mai mici
  • un pachet de ficat de pui (500 g)
  • un pachet de pipote si inimi (500 g)
  • 2 morcovi
  • 3 cepe mari
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 4 oua
  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Punem la fiert ficatul separat, inimile si pipotele separat si pieptul de pui cu o ceapa si morcovii cu putina sare, fiecare in cate un vas.Daca este nevoie, se ia spuma de deasupra.

Cele 2 cepe se taie marunt si se inabuse cu putin ulei si apa pana se inmoaie.

Dupa ce au fiert toate maruntaiele, se lasa sa se raceasca putin apoi se dau prin masina de tocat carne inclusiv ceapa si morcovii in care a fiert pieptul de pui.

Se amesteca bine, se adauga ceapa, sare, piper si cimbru dupa gust.

Separat se bat bine 3 oua si se adauga in compozitie.

In functie de consistenta, se adauga o ceasca din zeama in care a fiert pieptul de pui pentru a fi mai moale compozitia.

La final se adauga mararul si patrunjelul taiat marunt.

Am pus compozitia intr-o tava de cozonac captusita cu hartie de copt si deasupra am uns cu un ou batut bine.

Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru 45-55 minute pana se rumeneste deasupra.

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui mozaic