Drob de pui cu ciuperci

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 12110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 piepti de pui potriviti ca marime
  • 350 gr ciuperci proaspete
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 3 legaturi usturoi verde
  • o legatura marar
  • o legatura patrunjel
  • o ceapa
  • 3 oua, un ou batut pentru uns
  • doua trei linguri ulei
  • sare
  • piper dupa gust
  • o foaie mare de placinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu ciuperci:

Tocam pieptul de pui prin masina impreuna cu ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul.

Pe foc mic intr-o tigaie in putin ulei sotam ceapa si ciupercutele maxim zece minute, lasam la racit si apoi dam prin masina de tocat. Amestecam cu compozitia de carne.

Adaugam ouale batute in compozitie, potrivim de sare si piper .

Ungem o tava cu putin ulei asezam foaia de placinta si punem compozitia de drob. O invelim in foaie. Ungem cu ou batut. Dam la cuptor pana se rumeneste ( in jur de 50-60 de minute).

E gata cand sta ferm si e rumenit frumos.

Servim cu placere...

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]