Drob de usturoi si ceapa verde

de sasha in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2013 | 7362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3/4 legaturi usturoi verde
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 6 oua
  • 500 g piept de pui
  • 100 ml smantana
  • busuioc
  • foarte multa verdeata (marar, patrunjel)
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de usturoi si ceapa verde:

Se taie marunt ceapa si usturoiul si le calim in putin ulei. Intr-un castron se bat 4 oua,smantana, verdeturile, busuiocul, sare si piper. Pieptul se taie cuburi, se pune peste ceapa si celelalte din castron si se amesteca bine.

Se aseaza intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei. Cele 2 oua care ne-au ramas le batem si le punem deasupra drobului. Dam la cuptor pentru 30 de minute la 160 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de usturoi si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

ieri la 15:58

Lipii fără făină - Rețeta ușoară și gustoasă

ieri la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui mozaic