Fasole cu ciolan afumat

de corina241 in Porc, 21 Noi 2010 | 5983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi de marime medie
  • 1 ardei rosu
  • 1 ciolan afumat(aprox.1 kg)
  • crengute de cimbru
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Fasolea se pune in apa rece cu o seara inainte pentru a se inmuia.

A  doua zi o spalam iarasi,si o punem la fiert pentru 40 minute schimband apa de 2 -3 ori in acest timp.Apoi punem si ciolanul in oala pentru a fierbe impreuna cu fasolea.

In acest timp pregatim ceapa taiata marunt,morcovul curatat si dat pe razatoare pe care le calim in putin ulei.Le scoatem si le adaugam impreuna cu ardeiul taiat pe jumatate in oala cu fasole.Lasam sa fiarba toate la foc potrivit pentru inca 10 minute.

Se serveste cu muraturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

corina241 1

22.11.2010, 10:28

yammy,yammy,Anca

MotanLaOale 1

22.11.2010, 12:11

mancarea mancarurilor

epurasha2bb 1

26.11.2010, 14:17

chiar! cred ca nu e bucatras sa nu fi facut si postat ciolanul asta cu fasole! mama mia, mai ales pe frig asa sa-l mananci fierbinte si cu muratura ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]