Fasole scazuta cu usturoi si ceapa verde

de Angelina_Elena in Mancaruri de legume, 21 Iun 2013 | 4858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde
  • 1 ceapa uscata
  • 6 fire ceapa verde
  • 3 dire usturoi verde
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 3 linguri ulei
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu usturoi si ceapa verde:

Spalam, curatam fasolea si o punem la fiert in apa cu un praf de sare.

Cand este aproape fiarta curatam si spalam ceapa, apoi o tocam marunt.

Curatam si usturoiul, si il tocam marunt.

Calim ceapa in uleiul incins, iar cand devine sticloasa adaugam pasta de ardei.

Lasam vreo 5 minute, apoi adaugam fasolea fiarta strecurata, amestecam usor cu o lingura, adaugam usturoiul, potrivim dupa gust cu sare si piper si mai lasam 5-10 minute la foc mic.

La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt.

Servim cu mamaliguta si smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu usturoi si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Angelina_Elena 1

22.06.2013, 11:48

Va multumesc pentru aprecieri!

laura_n 1

22.06.2013, 15:54

adica pastai...)
foarte gustos!

Rocsi 1

22.06.2013, 20:52

Acusi sosesc la masa ca ai pregatit ceva care imi place mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu carnati, mamaliguta si castraveciori murati