Fasole verde scazuta

de Valclaudia in Porc, 29 Sep 2013 | 9795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. franjuri de porc
  • 500 gr. fasole verde proaspata
  • 15 cm dintr-un praz
  • 2 ardei grasi (diferit colorati)
  • cateva boabe de piper
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 3 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 rosie mare de gradina
  • marar verde
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta:

Spalam franjurii si ii taiem bucati.

Condimentam  carnea cu sare si piper si o punem la prajit intr-o cratita in 3 linguri de ulei (timp de 3 minute)

Ardeiul si prazul se spala si se taie bucati dupa preferinta, apoi se pun peste carne la foc. Adaugam o cana de apa, fasolea verde (spalata, curatata de capete si rupta bucati), piperul boabe, bobitele de mustar si lasam sa fiarba totul la foc potrivit cca 30 min.

Adaugam rosia taiata bucati si foaia de dafin. Mai lasam sa dea mancarea cateva clocote si prim focul. Adaugam marar verde tocat si mai lasam putin mancarea acoperita (2-3 minute) sa se intrepatrunda aromele.

Noi am servit cu cartofi caliti cu ceapa (http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-caliti-cu-ceapa-51490.html)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]