Fasole verde scazuta

de Valclaudia in Porc, 29 Sep 2013 | 9545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. franjuri de porc
  • 500 gr. fasole verde proaspata
  • 15 cm dintr-un praz
  • 2 ardei grasi (diferit colorati)
  • cateva boabe de piper
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 3 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 rosie mare de gradina
  • marar verde
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta:

Spalam franjurii si ii taiem bucati.

Condimentam  carnea cu sare si piper si o punem la prajit intr-o cratita in 3 linguri de ulei (timp de 3 minute)

Ardeiul si prazul se spala si se taie bucati dupa preferinta, apoi se pun peste carne la foc. Adaugam o cana de apa, fasolea verde (spalata, curatata de capete si rupta bucati), piperul boabe, bobitele de mustar si lasam sa fiarba totul la foc potrivit cca 30 min.

Adaugam rosia taiata bucati si foaia de dafin. Mai lasam sa dea mancarea cateva clocote si prim focul. Adaugam marar verde tocat si mai lasam putin mancarea acoperita (2-3 minute) sa se intrepatrunda aromele.

Noi am servit cu cartofi caliti cu ceapa (http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-caliti-cu-ceapa-51490.html)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat cu fasole verde