Ficat pane

de iry-gabriela in Ficat, 25 Feb 2013 | 9706 vizualizari

 

.....este un preparat pe care il mananc destul de des de cand sunt insarcinata....

 

INGREDIENTE

  • 1kg de ficat de porc sau vita,
  • ulei,
  • sare
  • zeama de lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat pane:

Pentru inceput se pregateste ficatul. Se spala si se portioneaza ca si pieptul de pui pentru snitele.  

Se trece fiecare bucata de ficat prin faina si apoi se prajeste intr-o tigaie cu ulei bine incins. Se scoate intr-un bol si se adauga sare si zeama de lamaie dupa gust.

Se serveste cu piure de cartofi sau diverse salate dupa preferinta. Se mai poate servi si cu mamaliguta.

Un preparat care imi place destul de mult.    

Pofta buna!

TIPS-URI

1

sarea se adauga dupa ce bucatile de ficat s-au prajit pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de vita cu ceapa si ardei rosu