Ficăţei la tigaie

de madi_marin in Pui, 27 Oct 2012 | 11312 vizualizari

 

Nu mai pregătisem de ceva timp nişte ficăţei. Mie imi plac preparaţi cât mai simplu. De aceea i-am preferat la tigaie şi bine condimentaţi cu sare, piper şi boia iute.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficăţei de pui
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficăţei la tigaie:

Ficăţeii de pui se curăţă, se spală şi se pun la fiert pentru 15 minute.

Se scot pe un prosop absorbant ca să se scurgă de surplusul de apă.

Se condimentează din abundenţă cu sare, piper şi boia şi se pun la prăjit în tigaia cu ulei încins. Se acoperă cu un capac şi se întorc din când în când până se rumenesc frumos.

Se servesc cu garnitură şi salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăţei la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

lilik 1

28.10.2012, 09:44

grozavi

iry-gabriela 1

28.10.2012, 10:17

ficatei trebuie sa pap fff mult ca am lipsa de fier tare asa ca imi plac

adry88 1

28.10.2012, 10:24

super bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de vin rosu cu piure de cartofi cu unt brun si salvie si 3 feluri de branza (Slow Cooker)