Fileuri de peste cu salata si telina

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2010 | 6270 vizualizari

 

este o salata fantastic de buna. in spania se consuma foarte multe salate de genul acesta si intr-adevar sant foarte sanatoase

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de filetes de caballa del sur (sau orice filete de peste)
  • salata verde prospata
  • ceapa proaspata
  • rosii chery 10-12 bucatele
  • 2-3 rosii
  • 1 bucata de telina radacina
  • 1 castravete
  • sare,piper ,otet ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fileuri de peste cu salata si telina:

Se taie salata bucatele si se pune intr-un vas apoi se taie ceapa dar nu marunt mai mare,castravetele feliute si apoi eu le tai in doua,rosiile cubulete si telina razuita prin ochiurile mari,iar filetele de peste se scurge de ulei bine iar daca sant mari se desfac in doua nu bacati foarte mici

rosiile chery se pun deasupra peste salata

Se condimenteaza cu sare,piper,otet,ulei de masline doar  cand se servesc altfel se inmoaie si isi schimba gustul

Este o salata foarte consistenta si merge foarte bine in zile de post cu dezlegare la peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de peste cu salata si telina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ina 1

24.04.2010, 21:53

Mi se pare mie, sau reteta asta n-am vazut-o ieri la "cele mai recente...." ? Oricum, felicitari! arata super!

nadina73 1

25.04.2010, 00:28

Inu nu ai vazut cu siguranta reteta mea ,sant alte retete ...........multumesc mult

adry88 1

18.05.2011, 21:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv de post: rosii umplute cu salata de vinete