Fornetti cu branzeturi

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2012 | 17879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 100 g branza de oaie
  • 100 g telemea de vaca
  • 100 g cascaval
  • 1 tub branza topita
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fornetti cu branzeturi:

Branzeturile se rad pe razatoarea mica si se amesteca cu tubul de branza topita. Se pot pune si verdeturi daca va plac.

Se ia foietajul si se taie patratele. Se umple fiecare patrat cu branza si se impatureste ca o pernuta :d Se cresteaza fiecare in parte si se pune in tava. Se ung cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Se servesc si calzi si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fornetti cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]