Friganele

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2013 | 3701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine cu branza
  • 2 oua
  • 50 g lapte
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Se face un amestec din lapte, oua, sare , piper. Feliile de paine se trec prin compozitia formata mai sus. Se lasa putin la inmuiat pe o parte si pe alta si pe pun in tigaia unde uleiul este pus la incins. Se intorc pe ambele parti. 

Se servesc calde. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanos