Frigarui de porc cu cartofi

de -Licurici- in Porc, 26 Feb 2018 | 3661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc afumata;
  • 3 linguri sos barbecue;
  • 2 linguri sos chilli dulce;
  • 2-3 cepe;
  • 4-5 cartofi;
  • patrunjel;
  • ulei de masline;
  • fulgi de chilli;
  • sare;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc cu cartofi:

Carnea se spala bine, se taie cubulete si se amesteca cu sosurile (barbecue si chilli), apoi se baga la frigider cateva ore sau peste noapte.

Ceapa se taie cuburi potrivite.

Betele pentru frigarui se ung cu ulei, apoi se infig, pe rand, carne-ceapa-carne-ceapa.

Frigaruile se pun intr-o tava cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit, 30-35 min.

Cartofii se curata, se spala si se taie pe lung.

Se amesteca cu putin ulei de masline, patrunjel tocat, sare, piper, fulgi de chilli, apoi se pun intr-o tava cu hartie de copt si se baga la cuptor, pentru 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de muschiulet la cuptor