Friptura asortata

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 4 Mai 2013 | 5081 vizualizari

 

O friptura asortata simpla dar gustoasa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica de porc
  • 5 ciocanele de pui
  • 4 bucati de carnat semiafumat
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 200ml apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura asortata:

Se spala carne ade porc si se taie cuburi mai mari.

Se curata pulpele de pui de piele si se spala bine

Carnatul se taie bucati de 2-3 cm .

Se pune carnea de porc, pulpele de pui si carnatul, se condimenteaza cu sare , piper , boia, se toaca usturoiul si se pune peste . Se adauga apa, se acopera cu folie si se da la cuptor 1 ora

Se scoate folia si se mai lasa 20 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura asortata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]