Friptura de Craciun la tava

de MotanLaOale in Porc, 12 Ian 2021 | 9908 vizualizari

 

Retete festive de iarna

 

INGREDIENTE

  • 500g cotlet
  • 500g ceafa
  • 500g fleica
  • 400g pulpa
  • 50ml ulei
  • 150ml apa
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de Craciun la tava:

Bucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm.

Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc.

Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti.

Se toarna apa in tava pe toata suprafata.

Se introduce in cuptor pentru 1 ora - 1,5 ore.

Se intoarce de mai multe ori si se uda cu sosul din tava.

Cand este rumenita frumos si putin crocanta este gata.

Se mananca alaturi de orice garnitura si neaparat cu muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de Craciun la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi