Friptura de iepure

de Rahela Velicu in Iepure, 23 Feb 2016 | 5043 vizualizari

 

Am incercat alta varianta de iepure decat scazut la cuptor sau la ceaun si a fost foarte bun. Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/friptura-de-iepure/

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • 1 capatana de usturoi
  • 4-5 cartofi
  • 4-5 linguri de bulion
  • sare, piper
  • verdeata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure:

Se pune carnea de iepure la fiert pana cand da in clocot.

Cand este gata, se pune intr-o tava carnea de iepure, cartofii taiati, usturoiul taiat marunt, bulion si apa si se da la cuptrul preincalzit pentru inca 50 de minute sau pana cand carnea de iepure si cartofii sunt facuti.

Se adauga sare si piper dupa gust.

La final se adauga verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]