Friptura de porc in folie

de ralu_ca in Porc, 2 Mar 2014 | 6008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc
  • 1 lingura mustar classic
  • 1 lingura boia de ardei
  • 5 catei usturoi
  • sare, piper, maghiran
  • 3-4 bucati ceapa
  • bacon
  • carnat afumat
  • 5-6 cartofi
  • putin ketchup picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in folie:

Mai intai pregatim carnea. Se taie carnea bastonase (fasii) si o amestecam cu mustarul, boiaua de ardei si usturoi pisati. Condimentam cu sare, piper si maghiran. Lasam la rece pentru cel putin 60 minute.

Intr-o tava punem folie de aluminiu peste care vom pune felii de kaizer, carnea condimentata, peste punem un rand de ceapa taiata solzisori, acoperim cu un rand de cartofi taiati rondele mai subtiri si la sfarsit punem un rand de carnati taiati. Acoperim tava cu folie si dam la cuptorul preincazilt pentru aproximativ  45-60 minute. Verificam daca carnea s-a facut, se scoate, presaram putin ketchup picant si se serveste fierbinte alaturi de castraveti murati si gogosari.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in folie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc vietnamez