Friptura de porc in punga Knorr

de alilianaa in Porc, 4 Ian 2014 | 4038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de carne de porc
  • condimente ( sare, cimbru, boia dulce de ardei)- aferente pungii
  • o lingurita unt
  • 3 graunti de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in punga Knorr:

Carnea se spala, se portioneaza, se cresteaza. Se unge cu putin unt, se condimenteaza ( nu am folosit prea mult pentru a nu-i schimba in mod evident gustul), se introduce in punga. Se leaga punga cu  inelul sau. Se pune la cuptor si se lasa cca 1,30h. Se serveste cu diverse garnituri. Eu am ales ciuperci cu smantana.

Iese frageda si buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in punga Knorr" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor