Friptura de porc la tava cu cartofi, ceapa verde si ardei copt

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 7 Mai 2010 | 8929 vizualizari

 

un deliciu

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc
  • 3-4 cartofi
  • cateva frunze de ceapa verde
  • un ardei copt ( de la congelator am avut eu)
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava cu cartofi, ceapa verde si ardei copt:

Spalam cartofii, ii taiem dupa preferinte si ii punem intr-un vas de yena, peste care vom pue carnea taiata bucati mici, ar peste ea ceapa si ardeiul, stopim cu ulei si pnem o cana de apa in care am dizolvat o lingurita de sare, condimentam cu piper si boia deasupra si dam la cuptor pt cca 1 ora.

Servim cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava cu cartofi, ceapa verde si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]