Friptura de porc marinata la tigaie

de Valclaudia in Porc, 29 Sep 2014 | 5195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc, cca 700 gr.
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 50 ml apa rece
  • 1/2 lingurita seminte de mustar
  • cateva rondele de ardei iute (in functie de gust)
  • 200 ml bere blonda
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc marinata la tigaie:

Spalam pulpa de porc si o taiem felii.

Amestecam intr-un castron pasta de tomate cu uleiul, condimentele si cca 50 ml apa rece.

Turnam marinada peste feliile de carne, amestecam si lasam vasul acoperit la rece de seara pana a doua zi.

Asezam feliile de carne intr-o tigaie incapatoare, turnam sosul peste carne, punem 200 ml bere, lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade lichidul si se rumeneste carnea dupa preferinta.

Servim cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc marinata la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol afumat cu cartofi, la cuptor