Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 29 Apr 2011 | 6403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 1 kg cartofi
  • 1 cana sos de rosii
  • 2 fire de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii:

Spalam si curatam pulpele, dupa care le taiem pe jumatate.

Spalam si cartofii si ii taiem felii.

Ungem o tava cu ulei, punem cartofii pe care ii condimentam, apoi carnea condimentata si usturoiul spalat si taiat putin mai mare.

Peste punem o cana de sos de rosii si completam cu apa pana acoperim cartofii.

Dam la cuptor ~ 60- 70 de minute la foc potrivit.

La jumatatea intervalului intoarcem carnea pe cealalta parte.

Servim cu salata de cruditati.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]