Friptura de pui la cuptor

de onuta in Pui, 13 Iul 2010 | 14915 vizualizari

 

Va urez pofta buna .

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • usturoi ras ( o capatana )
  • ulei
  • o canuta de 150ml.vin alb
  • pasta de tomate ( 2 linguri )
  • boia de ardei dulce ( o lungura jumate )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor:

1.Se spala puiul , se imparte in bucati, iar   fiecare bucata se unge  si pe o parte si pe alta cu putin ulei , cu pasta de tomata si se presara mirodeniile dupa gust.( sare, piper, rozmarin , boia de ardei dulce ).

2.Se aseaza bucatile intr o cratita si se stropesc cu vinul alb si se baga la cuptor la foc potrivit circa 30 min.

3.Cand este aproape gata puiul  se rade usturoiul si  se stropeste cu zeama lasata si se mai baga la cuptor 10 minute.

 4.Se poate servi puiul simplu sau  cu garnitura de cartofi natur .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui, rapida