Friptura frageda de porc

de Alexandra Burz in Porc, 3 Aug 2015 | 20776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cotlet de porc fara os
  • otet balsamic
  • ulei de masline
  • 200 ml vin alb
  • salvie
  • foi de dafin
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura frageda de porc:

  • Spalam bine coltetul si il crestam.
  • Intr-o tava de yena punem ulei de masline, otet balsamic si condimente.
  • Tavalim carnea bine si o lasam 1-2 ore la marinat.
  • Punem 200 ml vin alb si 100 ml apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 minute.
  • Scoatem si indepartam folia si mai lasam inca 60 minute descoperita.
  • Servim cu garnitura de cartofi si legume la cuptor.

TIPS-URI

1

Puteti servi cu orice fel de garnitura doriti.

2

Folositi salvia proaspata pentru ca are un plus de aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura frageda de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Gicuta 1

10.08.2015, 10:15

mamili 1

21.12.2015, 23:15

Draga mea Alexandra, arata de-ti vine s-o mananci cu ochii.
Asta-i motivul si ptr care am ales reteta la favorite si vreau sa o folosesc ... dar am o intrebare.
Ai incercat cumva, sau crezi ca s-ar intampla ceva daca sub carne asi pune ceva legume?

kytz 1

24.01.2017, 10:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de pomana porcului