Fursecuri cu gem

de ala_oancea in Prajituri, 29 Iul 2009 | 10289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr faina
  • 200 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri cacao
  • gem
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

Se mixeaza untul cu zaharul, se adauga oul, apoi faina. Se imparte in doua si intr-o jumatate se adauga cacaoa. Se framanta bine, se invelesc in folie de plastic si se lasa pentru 30 de minute la frigider. Se intind apoi doua foi si se decupeaza formele. Se coc 15 minute, se lasa sa se racesca si apoi se ung cu gem si se lipesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ionix 1

16.12.2009, 22:29

exact aceeasi reteta am vazut-o la tv acum cateva zile... suuuuuuuuuuuper, pt ca n-o notasem...

Mitinita 1

19.12.2010, 12:48

parca vad ca o sa fac o caruta de prajituri de sarbatori!!!

Geanina87 1

22.03.2012, 08:44

Imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat