Galuste cu sos de ciuperci

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2010 | 5599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de faina
  • 500 gr de ciuperci
  • 3 cepe mari
  • 4 oua
  • 200 ml de ulei
  • 100 ml vin
  • 2 linguri de bulion
  • 1 lefatura de verdeata
  • piper
  • sare
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu sos de ciuperci:

Se pune faina intr-un castron iar in mijloc se face o adancitura in care se pun ouale batute cu delicatul si cca 50 ml apa.Se framanta aluatul si se modeleaza galuste cu mana unsa in ulei.Se pun la fiert in apa clocotita,usor sarata si se fierb bine.Se curata si se spala ceapa si ciupercile,apoi se taie ciupercile marunt si ceapa in felioare.Se inabusa ceapa cu uleiul si putina apa.Cand s-a calit bine se pun ciupercile si se inabusa impreuna pana se inmoaie.Se toarna bulionul diluat cu vin se adauga galustele,verdeata tocata(eu am folosit marar)sare si piper dupa gust.Se lasa sa dea in cateva clocote.Se pot servi cu smantana sau cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ligia Bxl 1

25.12.2010, 15:15

multumesc ptr aprecieri fetele

elena1988 1

04.03.2011, 15:22

Ligia Bxl 1

30.08.2011, 16:44

elena merci ptr vizita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]