Galuste imperiale

de Dya Daniela Andrei in Supe, 18 Iun 2013 | 3579 vizualizari

 

Astazi le-am preparat pentru prima data si tot ce pot sa spun este ca imi pare rau ca nu le-am incercat mai demult!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 g faina
  • 100 g cascaval
  • un praf de sare
  • 100 gr gris pentru galuste
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 2 linguri cu ulei pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste imperiale:

Ouale batute spuma cu un praf de sare, le amestecam cu cascavalul ras si cu untul moale. Adaugam apoi faina si grisul si omogenizam totul. Compozitia formata o turnam intr-o tava unsa cu putin ulei (2 linguri) si o dam la cuptor pana trece testul scobitorii. Cand s-a copt, taiem in formele dorite. Se folosesc cu succes la supe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume cu fasole uscata si varza