Gem de prune si pere

de AlinaL in Dulceata / Gem, 8 Sep 2010 | 11573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de prune
  • 1 kg pere
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de prune si pere:

Dupa ce am facut jeleul de prune dupa reteta Bitzei, mi-au rezultat niste "reziduri".Prunele rezultate le-am decojit (foarte usor am dat coaja la o parte), apoi  am curatat perele (tot de coji) si le-am pus in blender.

Am pus compozitia la fiert impreuna cu 1 kg de zahar. Se poate pune mai mult zahar, in functie de cat de coapte sunt fructele. Din cantitatea de 2 kg de prune si 1 kg de pere nu a iesit prea mult gem. Cantitatile se pot dubla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de prune si pere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (10)

Laly 1

09.09.2010, 00:52

Las si eu furculitele,dar da-mi si mie macar o feliuta de paine cu gem

AlinaL 1

09.09.2010, 18:19

Laly, dau si doua feliute de paine, dar unse cu gem in strat subtire. Glumesc, fetelor!

elena1988 1

02.02.2011, 15:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]