Ghiveci cu zacusca

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 20 Apr 2016 | 4075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole
  • 300 g mazăre
  • 400 g cartofi
  • 1 borcan mic de zacusca
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 buc telina
  • 2 cepe
  • foi de ceapă verde
  • Ulei
  • Pătrunjel si leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu zacusca:

Curatim , spălăm si tocat legumele si cartofi.

Intr-o cratiță punem uleiul la încins. Călin legumele cca 10 min. Adăugăm cartofii, mazarea si fasolea. Acoprim cu apa si lasam sa fiarbă.

După cca 30 min adăugăm zacusca, coditele de ceapa si mai lasam 10 min sa fiarba. 

La sfarsit adăugăm patrunjelul si leusteanul tocat mărunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu zacusca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure unguresc