Gogosari in otet

de ralu_ca in Muraturi, 29 Oct 2015 | 18218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosari taiati in sferturi
  • 2 l otet
  • hrean
  • 6 linguri sare
  • 6 lingurite de zahar
  • piper
  • boabe piper si mustar
  • foi dafin
  • frunze de telina
  • hrean
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Am spalat si taiat gogosarii in sferturi. Apoi am pregatit saramura: 2 l otet = 4 l apa, am adaugat condimentele + zahar + sare, amestec si las la foc pana fierbe. 

In aceasta saramura fierbinte trec pe rand gogosarii pentru 1-2 minute, ii scoatem si ii asez in borcan. La "fundul" borcanului asez felii hrean, gogosari, pe margine hrean, frunze telina, apoi torn zeama in care am fiert (cu condimente). Umplu borcanele si le pun capac.

Se pastreaza in pivnita :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari a la Nico