Guguluf cu lamaie si mac

de mihasara in Prajituri, 3 Apr 2013 | 3648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lamai
  • 250g margarina pentru prajituri
  • 150g zahar
  • 4 oua
  • 400g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 100 ml frisca lichida
  • 3 linguri de tuica
  • 250g zahar pudra
  • 100g mac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu lamaie si mac:

  1. Ungem tava cu margarina si incingem cuptorul.
  2. Razuim lamaile si stoarcem sucul.
  3. Batem spuma margarina cu zaharul si ouale.
  4. Adaugam peste margarina, frisca lichida si faina amestecata cu praful de copt.
  5. Impartim comopozitia in doua parti.
  6. In prima jumatate adaugam coaja de lamaie si 2 linguri de suc iar in cealalta jumatate adaugam macul si tuica.
  7. Punem mai intai compozitia cu mac iar peste adaugam compozitia cu lamaie.
  8. Dam la cuptor pentru 50 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
  9. Il lasam sa se raceasca si pregatim glazura din zaharul pudra amestecat cu sucul de lamaie.
  10. Il ornam si il lasam sa se usuce glazura inainte de a-l taia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu lamaie si mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf din albusuri