Gulas de porc cu usturoi

de Bya Ralu in Porc, 28 Aug 2012 | 4987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g gulas de porc
  • 3 catei mari de usturoi
  • ulei
  • sare,piper
  • vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu usturoi:

Clatim carnita cu apa rece si daca mai este nevoie o taiem cubulete mai mici. Usturoiul il taiem felii subtiri. Intr-un ceaun punem uleiul, adaugam carnea si usturoiul, lasam sa se caleasca bine 10 minute dupa care adaugam vinul rosu! Asezonam cu sare si piper si servim cu garnitura de piure de cartofi sau simpli fara garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas transformat