O rontaiala crantzanoasa, cu un dip delicios si o bere alaturi, ce poate fi mai bun la un pahar de vorba cu prietenii, la un meci, sau pur si simplu... de placere?!:)))
Atentie: da dependenta!!:))
Guacamole/salsa/crema de branza
Lipiile se taie in forma de triunghiuri.
Uleiul de masline se amesteca cu boia dulce, piper, usturoi granulat/praf, putina sare, dupa gust si preferinta. Daca vreti sa fie mai picante chipsurile, puneti un strop de boia iute sau mai mult piper.
Fiecare triunghi se unge cu amestecul de mai sus, in strat subtire, folosind o pensula de bucatarie.
Se aseaza chipsurile in tava tapetata cu hartie de copt si se pun la cuptor la 180 grade, cam 7-10 minute, in partea de sus a aragazului pentru a nu se parli:)) Sunt gata cand se auresc usor si devin tari, crocante.
Aici gasiti reteta mea pentru guacamole.
1
Am folosit amestecul de piper cu usturoi de la Fuchs.