Hummus

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 1 Iul 2016 | 7665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame naut hidratat (din conserva)
  • sare, piper
  • 1 lingurita tahini (pasta din susan)
  • 1 lingurita mix Ras el Hanout
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
  • sucul de la 1 lamaie
  • paprika afumata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Se decojesc boabele de naut, optional, pentru o textura mai cremoasa. 

Se adauga in vasul unui blender impreuna cu Ras el Hanout, tahini, usturoiul decojit, sucul de lamaie, uleiul de masline, sare si piper.

Se transforma in pasta omogena, adaugand apa (in care a fost conservat nautul), daca este nevoie. 

Poate fi pastrat in frigider, in vas acoperit cu capac, sub strat de ulei de masline extra virgin si pudrat cu paprika afumata, pana la cateva zile. 

Delicios cu legume sau cu paine, grisine, omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 16:11

preferatul meu

VanessaAli 1

16.07.2016, 13:44

Foarte bun, ador hummus-ul!

RuxyRux 1

04.08.2016, 23:30

Il ador! Arata fabulos draga mea! Vin la masa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut cu ardei copt