Icre de biban prajite

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2010 | 15489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g icre de biban(sau salau)
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita condimente pt peste
  • faina
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de biban prajite:

speli sub jet de apa rece icrele,le pui pe un servet sa se scurga bine de apa apoi le presari cu sare si piper.

intr-o farfurie pui cateva linguri de faina amestecata cu condimentul pt peste si treci icrele prin acest amestec.le prajesti in ulei incins pana devin aurii pe toate partile si le scoti pe hartie absorbanta.

noi le-am servit calde cu o salata simpla de spanac.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de biban prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]