Iepure cu carnati, ciuperci si masline la cuptor

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2011 | 8004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • carnati afumat de porc
  • 500g ciuperci
  • 100g masline
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • 200ml bulion
  • 250 vin rosu
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu carnati, ciuperci si masline la cuptor:

Se spala si se portioneaza carnea de iepure.

Se aseaza intr-o tava cu putin ulei impreuna cu usturoiul tocat, foi de dafin, condimentat dupa gust cu sare si piper. Se acopera cu apa si sa introduce tava la cuptor.

Cand carnea de iepure este aproape fiarta se pun in tava ciupercile curatate, carnatii taiati rondele, si maslinele.

Dupa 10 minute turnam in tava si vinul ...apoi punem si bulionul si mai lasam sa fiarba impreuna pana cand "zeama" din tava scade la jumatate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu carnati, ciuperci si masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure la cuptor