Inele de foi cu branza si verdeata

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2010 | 4379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 foaie aluat foitat
  • 150 g telemea rasa marunt
  • 1 lingura smantana
  • chimen
  • verdeata proaspata
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de foi cu branza si verdeata:

Foaia se lasa sa se decongeleze la temperatura camerei.

Se face un amestec din branza, chimen, verdeata tocata, piper si smantana care se intinde pe foaia de aluat, apoi o taiem in dreptunghiuri. Se rasuceste fiecare bucata ca sa obtinem un inel  si se suprapun putin capetele ca sa nu se desfaca. Se coc pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de foi cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (5)

Bucataras Medi 1

05.03.2010, 08:42

imi place forma pe care i-ai dat-o..................frumos si gustos

madi_marin 1

05.03.2010, 09:19

Teo....stiu...tot la tine m-am gandit cand le-am preparat....

Bunica 1

06.03.2010, 09:18

Sunt foarte interesant modelate! Foietajele ci branza imi plac sub orice forma

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Terina de legume cu branza