Ketchup cu gogosari si ardei

de delia64 in Conserve, 3 Feb 2013 | 17863 vizualizari

 

Este foarte bun iarna in tocanite ,ciorbe ,mancaruri de post .

 

INGREDIENTE

  • 25 bucati de gogosari mari si sanatosi
  • 25 bucati ardei kapia
  • 1-2 ardei iuti ,daca doriti mai picant se pot pune mai multi dar e posibil sa fie si printre ceilalti cate unul iute.
  • 2 teline mari
  • 2 litri bulion
  • 200mililitri otet
  • 200 grame zahar
  • sare 3 -4 linguri ,grunjoasa pentru muraturi.
  • 5 -6 foi de dafin
  • aspirina sau conservant .
  • 10 -15 boabe de piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup cu gogosari si ardei:

Curatam si spalam legumele apoi le dam prin masina de tocat sau  robot.

Punem compozitia rezultata la foc,turnam si bulionul si lasam sa fiarba o ora.

Cand sunt aproape fierte , adaugam zaharul ,otetul  sarea dupa gust si 1 pastila de aspirina la 1 litru de compozitie,[cine doreste poate pune conservant dupa instructiunile de pe ambalaj ]si foile de dafin,boabele de piper.

Se pune ketchup-ul in  borcane uscate si se da la dunst uscat pana a 2 a zi.

Daca incercati gustul sant sigura ca veti pune in fiecare an , se poate folosi in aproape orice mancare  mai ales iarna cand nu avem legume proaspete.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup cu gogosari si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]