Limba de vita in sos

de katty in Vita, 14 Dec 2017 | 8476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata limba vita
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • chili
  • 2 foi de dafin
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita in sos:

Spalam limba de vita si o punem intr-o oala sub presiune acoperita bine de apa. Fierbem limba 45 minute, apoi o lasam sa se raceasca. Timpul poate varia in functie de cat de moale este limba.

Curatam limba de piele si o taiem felii mai maricele.

In uleiul incins punem ceapa la calit. Cand s-a inmuiat, adaugam usturoiul si pasta de ardei. Punem bucatile de limba si stingem cu zeama strecurata in care a fiert limba. Adaugam foile de dafin, cimbru si mai fierbem cat este nevoie ca limba sa fie aproape moale. Adaugam cartofii, ardeiul gras taiat julien, sare, piper, chili si pasta de tomate si mai fierbem 10 minute.

Servim presarat cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de vitel cu vin si rosii