Mamaliga in paturi cu branza si smantana

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2011 | 15036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina de porumb
  • sare
  • branza de oaie sau burduf
  • 150 g slanina afumata
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga in paturi cu branza si smantana:

 Nu am trecut cantitatile la faina de malai deoarece fiecare face mai multa sau mai putina mamaliga in functie de cate persoane servesc masa.

Am pus apa cu sare la fiert.Cand a inceput apa sa fiarba am pus incet in ploaie faina de malai si am amestecat continu sa nu faca cocoloase.

Mamaliga trebuie sa fie mai moale.

Intr-o tigaie am topit slaninuta afumata taiata cubulete mici.

Intr-un vas am pus un strat de mamaliguta,am stropit cu putina untura topita si jumarute de la slanina,am presarat branza din belsug si iar un strat de mamaliguta.

Se pune tot asa pana terminam ultimul strat cu mamaliga.

Se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Se scoate,se portioneaza in farfuri si se serveste cu smantana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga in paturi cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu sos de mustar si usturoi