Mancare de linte rosie

de alilianaa in Mancaruri de post, 8 Mar 2014 | 28366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g linte rosie
  • 2 cepe albe
  • sare, piper, cimbru dupa gust
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3-4 graunti usturoi
  • 0 legatura patrunjel.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte rosie:

Lintea se spala si se pune la fiert cu sare. In cca 30-40 minute este fiarta. Am scurs zeama si am pasat-o putin cu batator de cartofi ( cel pentru pireu). Se lasa de-o parte. Intr-o tigaie se pune  uleiul la incins si cand este gata se pune ceapa  curatata, spalata, tocata si usturoiul zdrobit. Lasam toate acestea putin la calit si cand s-a inumuiat bine ceapa adaugam lintea. Amestecam, potrivim de sare, punem cimbru si piper. La final se adauga pasta de rosii si se mai lasa la fiert 3-4 minute. Se pune patrunjel verde,  tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]