Mazare cu carne de vita si cartofi

de Tabita _ in Vita, 1 Iun 2013 | 7789 vizualizari

 

O mancarica gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de mazare (2x400g)
  • 400 g carne de vita pentru gulas
  • 4 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingura vegeta
  • putin ulei/unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de vita si cartofi:

Se curata legumele de coaja

Ceapa se toaca, carofii se taie cubulete mici, 1 morcov se taie rondele subtiri, ceilalti morcovi se dau pe razatoarea mica.  Se scurge apa din conserve si se clateste mazarea pana ce apa devine clara.

Intr-o oala se pune untul sau uleiul la incins se adauga ceapa si se lasa pana devine sticloasa.

Se adauga morcovii si se lasa pana isi schimba culoarea si se inmoaie putin.

Se adauga carnea si se lasa sa se caleasca pe ambele parti.

Se adauga apa cat sa acopere carnea, se pune vegeta si se lasa sa fiarba la foc mic. 

Cand carnea e aproape gata, se adauga cartofii. Daca e necesar mai completati cu apa.

Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga mazarea. Apoi, marar, sare, piper, dupa gust.

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de vita si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carne de vitel