Mazare scazuta cu piept de pui este ideala pentru pranzul in familie sau cand iti este pofta de o mancare buna si cremoasa.
Pentru aceasta Mazare scazuta cu piept de pui - Reteta savuroasa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: piept de pui, ceapa, mazare, boia, lapte, smantana.
Cum se prepara Mazare scazuta cu piept de pui - Reteta savuroasa
Se prajeste ceapa in ulei, cand s-a rumenit se adauga boiaua si pieptul de pui taiat bucatele. Se amesteca si se adauga apa pana se acopera. Se adauga sare si piper si se lasa la fiert.Cand carnea este aproape fiarta se adauga mazarea .Separat intr-un bol se prepara ingrosala : se amesteca faina cu laptele treptat apoi se adauga smantana.Se toarna totul in cratita peste carnea si mazarea fiarta si se mai lasa pe foc 2-3 minute amestecand din cand in cand. La sfarsit se adauga patrunjel tocat.
Incearca si reteta de Pulpe de pui cu mazare sau varianta de post pentru Mancare de mazare verde pe care le poti savura alaturi de niste Castraveti murati.