Mazăre verde cu carne de porc

de diaconta in Porc, 20 Iul 2013 | 5855 vizualizari

 

O mâncare care tare mult îmi place şi foarte uşor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc degresata
  • 400 g mazare verde
  • 3 morcovi
  • 2 buc ceapa uscata
  • 100 ml suc de rosii
  • Ulei
  • Sare,piper,boia
  • Cimbru si marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazăre verde cu carne de porc:

Ceapa am taiat-o si am calit-o cu putin ulei.

Am pus putina boia de ardei si apoi carnea taiata bucati mai mari .

Am lasat sa se caleasca putin si carnea,am condimentat si am pus apa ca sa fiarba.

Când carnea a fost fiarta de jumatate,am pus morcovii taiati si mazarea.

Spre final am mai adaugat sucul de rosii,o crenguta de cimbru si marar verde.

 

Gata mâncarica,fara prea multe batai de cap.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazăre verde cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]