Mazare verde cu morcovi si vacuta

de mihaelar63 in Vita, 30 Apr 2010 | 5202 vizualizari

 

aceasta reteta face parte din ciclul ,, ce gatesc rapid , fara efort si de pus la pachet "

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vacuta
  • sare 
  • 1lingurita boia
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 kg mazare  cu morcovi [ congelata la pachet ]
  • cimru
  • marar
  • 1 pahar suc rosii
  • patrunjel verde .
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare verde cu morcovi si vacuta:

  1. carnea se spala [ la mine inca era congelata ] se pune la fiert cu ceapa si usturoiul maruntite , sare , si boia  in oala sub presiune .
  2. dupa 30 de minute se depresurizeaza oala se toarna intr-o cratita si se adauga restul ingredientelor .
  3. se mai fierbe impreuna 10-15 minute sa scada si restul lichidului . si gata !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare verde cu morcovi si vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Laly 1

27.06.2010, 00:35

Lasa Nadina ca nu slabim.Daca trecem pe la fiecare si mancam cate un pic ne facem cat elefantul.

mihaelar63 1

27.06.2010, 00:49

,, m-am pus '' la slabit , ca am de unde ,peste 3 saptamani sunt nasa si ...numai ca intru putin pe bucataras si ma apuca poftele si inspiratia ...

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 22:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc cu carne de vitel