Melcisori aperitiv

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2014 | 7197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietas
  • 2 linguri ketchup
  • oregano uscat
  • 1 crenvusti din conserva
  • 1 cutie mica de ciuperci
  • cascaval razuit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori aperitiv:

- Aluatul de foietaj se scoate din frigider exact inainte sa il preparam. Incingem cuptorul la 180 grade .

- Intindem cu grija foaia de foietaj si ungem cu ketchup . Presaram cu oregano uscat si eventual putin piper alb. Presaram cu crenvustiul din cutie tocat marunt (sau sunca) si cu ciupercile tocate fin. Presaram cu cascaval razuit si rulam strans cu grija. Taiem felii de cca 1 cm grosime si le punem pe hartie de copt intr-o tava Eu am folosit silicon. Ungem deasupra cu ou batut si presaram in varf inca putin cascaval

- Dam la cuptor cca 30 minute, pana se rumenesc frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive saleuri cu susan, mac si chimen