Toate ingredientele pentru aluat se pun in cuva masinii de paine, programul de framantare+dospire.
In tot acest timp, pregatim ingredientele pentru umplutura. Sunca se taie cubulete mici, maslinelor li se scot samburii si cascavalul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Cantitatile sunt dupa dorinta si se pot inlocui in functie de preferintele familiei.
Sucul de rosii il punem intr-un vas pe foc impreuna cu condimentele si se dau cateva clocote. Se lasa la racit.
Aluatul se intinde pe masa usor infainata intr-o foaie de aproximativ 0.5 cm. Se unge cu sos de rosii din belsug, se presara cubuletele de sunca, porumbul, maslinele si totul se acopera cu un strat fin de cascaval.
Se ruleaza aluatul cat mai strans posibil, apoi cu o ata taiem fasii late de 4-5 cm. Acelasi procedeu de taiere l-am folosit si la Rolls Cinnabon :) E perfect pentru o taietura artistica. :))
Fiecare rulou se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se mai presara cu putin cascaval ras si se dau la cuptor la foc mediu pana incep sa se rumeneasca si se topeste cascavalul.
Cu ceva vreme in urma, am pregatit pentru o petrecere aceste minipizza si le-am infipt in bete pentru frigarui. Am facut acadele pentru copii. :))