Muschi de porc cu sos de rosii

de Krystyan Trendy in Porc, 10 Dec 2013 | 4041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g muschi de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 cutie 400g rosii decojite
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 100ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu sos de rosii:

Muschiul de porc se spala ,se transeaza felii ,se adauga sare si cimbru,apoi se pune intr-o tava in cuptor.

Punem 1 pahar de apa si acoperim tava cu 1 bucata de folie de aluminiu.

Curatam usturoiul,il spalam,il zdrobim cu aparatul de usturoi, apoi il punem putin sa se rumeneasca intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei .Adaugam rosiile,sare,piper  si putina 100 ml apa si le lasam sa fiarba .La sfarsit adaugam putina verdeata .

Cand muschiul de porc este aproape gata turnam sosul peste el. Mai lasam 10 minute si apoi scoatem tava din cuptor.

Se serveste cald!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc chinezesc