Muschiulet de porc umplut cu sunca de casa si legume

de babi5 in Porc, 12 Apr 2014 | 5142 vizualizari

 

Fara comentariu decat !!! este prima data cand incerc varianta aceasta, fiindca asta am avut si am zis ca nu poate fi rau si intra-devar nu m-am inselat... Bunnnnnnn...

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschiulet porc (1 buc,)
  • sare
  • piper
  • 150 gr sunca de casa
  • 1 morcov (potrivit ca marime)
  • 1/2 ardei galben
  • salata verde (pentru decor)
  • rosii cherry (pentru decor )
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc umplut cu sunca de casa si legume:

Se spala muschiuletul si se tamponeaza cu un  prosop absorbant de surplusul de apa, apoi se taie pe lungime (nu pana jos). Se bate bine apoi se condimenteaza. Se taie sunca feliute,morcovul si ardeiul se curata, se spala si se taie fasii. Muschiuletul se unge cu o pensula de silicon cu putin ulei, apoi se unge cu lingura de mustar. Se  aseaza bucatile de sunca simetric cu morcovul si ardeiul. Se ruleza muschiuletul si se inchide din loc in loc cu scobitori. Se ia o bucata de folie de  aluminiu, se unge muschiuletul cu uleiul ramas, se inchide cu folia de aluminiu, se aseaza intr-o tava. Se pune 200 ml apa si se introduce  tava in cuptorul incins la 220 grade. Se lasa cca 1 ora. Inainte de a scoate din cuptor desfacem folia si mai lasam 10 minute sa se rumeneasca.

Prezentam pe platou, ornam cu salata verde si rosii cherry.

Pofta sa fie!

TIPS-URI

1

 Este foarte bun si pentru felul doi si ca antreu rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc umplut cu sunca de casa si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

simonacallas 1

14.04.2014, 23:46

Foarte bun

babi5 1

15.04.2014, 20:22

Multumesc simonacallas este chiar foarte buna combinatia

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muşchiuleţ de porc umplut